maanantai 8. elokuuta 2011

Kaapit paikalleen

Kaapistoremontti meni vähän pieleen. En niitä aikonutkaan vaihtaa itse ja niinpä tein sopimuksen luotettavana pidetyn yrityksen kanssa. Homman piti olla valmista juhannusviikolla. Huusholli oli tyhjätty kaikesta tavarasta, jotta remppa pääsisi etenemään juohevasti. Kaapistot eivät tulleet sopimuksen mukaan, tehtaalla joitakin toimitusvaikeuksia. Homma eteni sitten vähän väärässä järjestyksessä, elikkä lattiat hiottiin ja lakattiin juhannusviikolla.

Lomalta tullessa edessä oli pieni pulma: Lattiat hienossa kunnossa mutta tavaroiden paikoilleen asetteleminen mahdotonta kun kaapit levällään. Tavaraa saatiin sitten heinäkuun toisella viikolla ja asentaja saapui sovitusti. Aloitti homman ja asensi ensin vaihdettavat ovet ja alkoi laitella vaihdettavaa kaapistoa - osa saapuneesta tavarasta olikin väärää sarjaa ja osa välihyllyistä oli vaurioitunut jossakin vaiheessa. Ei kun uusia tilaamaan. Tänään saapui asentaja kokoamaan uusien osien kanssa kaapiston loppuun. Ei saanut aivan valmiiksi mutta nyt alkaa lopulta näyttää hyvältä. Huomenissa asennetaan liukuovisysteemi paikalleen ja homma on lopultakin valmis.

Pääsen minäkin tekemään omat viimeistelyni loppuun ja kämpän myyntiin. Tosin pitää yrittää saada alennusta toimituksen viivästymisestä ja siitä aiheutuneista vaikeuksista asumisessa. On ollut vähemmän mielyttävää asustella tavarat laatikoissa, mutta toisaalta on tullut siirrettyä tavara maalle ja puretaan sitten siellä uuteen ympäristöön.