lauantai 3. syyskuuta 2011

Muutto edessä

Nyt se sitten on aivan totta. Olen järjestellyt asioitani siihen malliin, että muutto maalle on mahdollista. Viimeinen työpäiväni nykyisessä työssäni on 23.9. sitten viikko lomaa ja asioiden järjestelyä. Varmaa uutta työtä ei vielä ole,

mutta joitakin sijaisuuksia on tiedossa ja odotellaan yhtä varmistusta - jos se toteutuu sitten on kädet täynnä työtä ainakin kaksi - kolme vuotta.

Muutoksen tuulet puhaltavat voimakkaasti elämässäni. Tuntuu haikealta jättää tämä nykyinen, mutta uutta ei saavuta ilman uhrauksia. Ja kyllä uusi elämä on sen väärti. Uusi rakas ja maaseudun rauha, vanha hirsitalo, hiljainen kylätie - eläimet ympärillä. Uusi elämä, alku kauniin ihmissuhteen ja sen jatkuminen. Mukana vanhat tärkeät ihmiset.


Vanha takka saa uuden elämän kun Ojasen miehet tulevat korjaamaan vanhan Offin takkauunin iskuun. Uuniin mahtuu 5 leipää ja miellyttävä lämmönlähde on taattu. Lisälämpöä joudutaan ottamaan alkuun sähköpattereista, mutta vähitellen saadaan lämpöpumppu ja lämmönjako kuntoon. Yhdessä tulisijojen kanssa takaa tasaisen lämmön mökkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti