maanantai 4. tammikuuta 2010

Loma ohi




Tänään oli sitten päivä, jolloin mökiltä oli lähdettävä takaisin kaupunkiin. Ilma oli lumipyrystä sakea ja junat täpötäynnä. Edellä mennyt Pendolino jäi menemättä ja siinä matkustaneet, samoin kuin seuraavassa junassa menevät, se oli n. tunnin myöhässä, sijoitettiin tähän samaan junaan. Se merkitsi sitä, että paikka, joka oli suunniteltu yhdelle isolle koiralle lattialla olikin yks´kaks yllättäen kolme koiran kanssa kulkevaa.

Oikeastaan paikalla oli neljä koiraa kun yhden pikkukoirat olivat isossa kuljetushäkissä. Sitten oli tämä mun iso karvakorva Bella-venakko ja yksi sekarotuinen isohko koira. Onneksi saatiin sovulla asenneltua koirat ilman rähinää paikalle ja rakenneltua kasseista sopivia näköesteitä. Matka meni sitten siinä mukavasti rupatellessa. Bellakin osoitti yllättävää sosiaalisuutta nuuskimalla vastapäätä istuvaa naista ystävällisesti. Häntäkin heilui eikä ollut yhtään sen näköinen, että hampaat pitäisi iskeä käteen. Jopa nuolaisi kevyesti.

Tosin lähtö mökiltä ei ollut koiran mieleen. Kun Hannu tuli hakemaan autollaan meitä asemalle meni Bella tyttöjen huoneeseen sängylle ja näytti ettei lähde. Piti oikein laittaa hihna kaulaan ja komentaa ennen autoon suostumista. Normaalisti on makoillut takapenkillä rauhallisesti ja korkeintaan nostanut korvansa pystyyn kun on ohitettu pitkäaikainen kesänvietopaikka pappilanmäellä. Nyt ei asettunut makuulle koko matkalla Kihniänkylästä Seinäjoelle.

Kotona kyllä sitten taas makoilee tyytyväisenä sängyllä. Kaipa se asettuu taas vakiintuneisiin tapoihinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti