torstai 18. marraskuuta 2010

Talven toinen kosketus


Aamulla herätessäni jyskyttävään päänsärkyyn havaitsin outoa vaaleutta, maassa oli lunta ja lisää tuli jatkuvasti. Koiruliini tahtoi heti takapihalle riehumaan ja telmimään lumeen. Borzoit kun rakastavat kahta asiaa: juoksemista ja lunta. Päänsärkykin hellitti vähitellen - saatuani mukillisen kahvia ja päästessäni eroon patterin hohkaamasta lämmöstä.

Aamun askareiden jälkeen kasasin heikkoon kuntoon joutuneet työvarusteet ja lähdin firman varusvarastolle uusimaan vehkeitä. Valtaosin vaihto onnistui, mutta työhousuja en saanut uusittua, vaikka olenkin saanut painostani pois jo sellaisen määrän, että housut uhkaavat pudota jalasta. Mielenkiintoista seurata miten pitkään pysyvät päällä. No onneksi neula ja lanka on keksitty jo kivikaudella. Tarttee vähän tikata takasaumasta sisään ja käväistä varastolla uudemman kerran joidenkin viikkojen kuluttua. Vaihtoreissun aikana ilma oli lämmennyt ja lumisade päättynyt. Kadut loskaisia ja liukkaita.

Huomiseen päivään lähdetään uusin innoin katsastamaan kuukaudenpäivät seisseessä hommassani, jos sen nyt saisi kunnolla liikkeelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti