sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Tunnustus


Sain Lehtokotilolta Tunnustuksen. Tarttee sitten vastailla samoihin kysymyksiin kuin hänkin elikkä availla vähän taustoja.

1 Milloin aloitit blogin?

Aloittelin bloggaamisen nonin puolitoista vuotta sitten kun sain kerättyä rohkeutta kirjoitella tällaisia "julkisesti" välineeseen jota kuka vain saattaa lukea. Lisäksi aloituskirjoitus oli vaikea. Äiti oli juuri saatettu hautaan ja kasailin mökillä tavarita kasaan, joutsenparvi saapui ruokailemaan pellolle. Siitä aikanaan ilmoille ja samalla lähti ensimmäisen kirjoitusen runko muodostumaan.

2 Mistä kirjoitan?

Kirjoittelen sekavia asioita, osittain hyvinkin henkilökohtaisista asioista, suvun vanhoista asioista, ja mökin tapahtumista. Erityisesti sitten kun pääseen remonttihomman kanssa seuraavaan vaiheeseen tulee kerrottua vanhan talon korjauksesta ja kaikista niistä yllätyksistä joita se tuo mukanaan. Remonttireistan hanslankariblogi silloin.

3. Mikä tekee blogistani erilaisen verrattuna muihin?

Ei varmaan mikään. Löytynee satoja samanlaisia, tai samoja asioita käsitteleviä. Mutta tuskin montaa yhtä sekopäistä löytyy.

4. Mikä sai aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Vastaus löytyy osittain jo ekasta kohdasta, lisäksi jonkinlainen tarve kirjoittaa sellaisista suvun asioista jotka kohta katoavat muistista vanhemman polven kadotessa keskuudestamme.

5.Mitä haluaisin muuttaa blogissani?

Hmm, Koska tämä ei ole mitenkään suunnitelmallista kirjoittamista blogini elää ja muuttuu jatkuvasti ilman sen suurempia pyrkimyksiä mihinkään. Jos nyt jotakin niin ehkä jossakin vaiheessa koota sukujutut yhteen pitkään juttuun, aina yksi kunnon juttu jokaisesta henkilöstä. On vain jotenkin vaikeaa ryhtyä asiaa viemään eteenpäin kun ei tiedä kenestä aloittaisi ja miten pitkillä jutuilla liikkuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti