sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Vanhat kaverit hukassa...

Olen tässä etsiskellyt vanhojen koulukavereiden yhteystietoja. Vaikka olenkin huono pitämään yhteyttä muutoinkin, 28 vuoden aikana ei voinut edes ajatella yhteyksien ylläpitoa. Kuka oli liian hienoa sukua, kuka taas oli jotenkin sairas ja outo. Kuka mitenkin, jopa kuuntelemastani musiikista etsittiin epämääräisiä yhteyksiä ja syyteltiin milloin mistäkin. Elämässä ei saanut olla kuin perhe = yksi ihminen.

No, etsintä on tuottanut tulosta, muutama tuttu on löytynyt Kokkolan yhteiskoulun opettajan Matti Juuruksen fanisivujen kautta ja yksi, joka ei ollut oikeastaan hukassa koskaan, vaan yhteys katkesi juuri tuohon yllämainittuun kateuspykälään, pelkällä puhelinsoitolla. Yksi löytyi juuri Facebookoin kautta. Toinenkin on kierroksessa, enää muutama saman niminen profiili tarkistamatta. Uskoisin yhden vielä löytyvän. Silloin olisikin lähes kaikki kaverit kasassa. Ja Kujalan pokiin taas saa yhteyden kunhan kesällä malttaa pysähtyä talon luona fillarilla kuvia metsästäessään. Vallankin kun yksi mökkikin löytyisi Sydänmaankylältä.

Täytyy nyt ryhdistäytyä ja pitää hiukan useammin yhteyttä sanotaanko nyt vaikka kerran viidessä vuodessa. Siinäkin olisi jo hurja parannus nykyiseen kymmenien vuosien taukoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti